Iran University of Medical Sciences

برگزاری پنجمین جلسه تیم هیپوفیز انستیتو غدد و بیمارستان فیروزگر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۵/۵ |
روابط عمومی انستیتو غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی ایران: پنجمین جلسه تیم هیپوفیز انستیتو غدد و بیمارستان فیروزگر (Multidisciplinary) در محل سالن کنفرانس انستیتو غدد در تاریخ 5/5/94 برگزار شد. پنجمین جلسه تیم هیپوفیز با حضور جناب آقای دکتر هاشمی رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان فیروزگر، دکتر محمدقربانی و دکتر نکوبخت جراحان مغز و اعصاب بیمارستان فیروزگر، دکتر الماسی مدیرگروه بخش رادیولوژی، دکتر زارع پاتولوژیست و دکتر نکوفر متخصص رادیوترپی و همچنین دکتر محمدابراهیم خمسه ریاست محترم انستیتو غدد و رئیس بخش غدد بیمارستان فیروزگر، دکتر مجتبی ملک معاونت مپژوهشی انستیتو غدد، خانم دکتر صدیقه مرادی، خانم دکتر فاطمه گل گیری آقای دکتر ایرج حیدری و آقای دکتر علیرضا امیربیگلو اعضای محترم هیئت علمی انستیتو غدد و در سالن کنفرانس انستیتو غدد برگزار گردید. در ابتدای این جلسه بر برگزاری منظم این جلسات با هدف ایجاد یک مرکز پیشرو و سنترال جهت ارجاع بیماران هیپوفیزی و ارتقاء خدمات به این گروه از بیماران تاکید شد. سپس در خصوص مراقبت و درمان دو مورد از بیماران مبتلا به تومور هیپوفیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در انتها پیشنهاد شد جهت بهبود کیفیت گزارش تصویربرداری های هیپوفیزگزارش های رادیولوژی در شکل ساختاریافته انجام شود. جلسه بعدی در تاریخ 2/6/94 در انستیتو غدد درون ریز و متابولیسم برگزار خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 528 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر